Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Musical

Mamma Mia! @ Sala Palatului

Mamma Mia!

Mamma Mia! @ Sala Palatului

 

Veste excelentă pentru iubitorii de spectacole din București! Musicalul „Mamma Mia!“ – unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de gen din lume și desemnat „Spectacolul anului 2018” în România – va avea loc in 06.05.2022, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00.

 

„Mamma Mia!“ se întoarce  în forță după o pauză de doi ani, cu o distribuție de excepție, din care fac parte nume celebre și iubite de publicul românesc, precum: Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu și Bianca Purcărea.

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice.

 

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

 

Distribuția:

  • Loredana va putea fi admirată în interpretarea magistrală a Donnei Sheridan, o femeie puternică și independentă care își crește singură fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei îi va schimba radical viața.

 

  • Horia Brenciu îl interpretează pe exuberantul Harry Bright, artistul împărțind aceleași inițiale și o extraordinară poftă de viață cu personajul din musical.

 

  • Cornel Ilie, solistul trupei Vunk va juca rolul lui Sam, unul dintre „tații” lui Sophie, care revine pe insula grecească pentru a lămuri misterul tinereții sale.

 

  • Adrian Nour interpretează rolul celui mai boem personaj dintre cei trei tați, excentricul Bill.

 

  • Anca Țurcașiu a impresionat în numeroase piese de teatru, filme, în musicalurile „Chicago” și „My Fair Lady”, iar în „Mamma Mia!“ interpretează savurosul rol Tanya, o adevărată pată de culoare a spectacolului.

 

  • Ecaterina Ladin,  joacă rolul încântătoarei Rosie, o scriitoare nemăritată, tocilară și puțin supraponderală, care cucerește publicul prin firea sa amuzantă și sinceră.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Sala Palatului

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email