Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Magicianul Robert Tudor

Harlequin by the Sea

Magicianul Robert Tudor

Duminica , 30 Octombrie

Harlequin By The Sea

Ora 12:00

Live Show

Suport Artist 70 Lei/Pers

Bilete se pot achizitiona fizic de la locatia Harlequin Mamaia Lake sau online pe iabilet.ro.

Detalii si rezervari mese 0724 412 414.

Nu rata distractia la “ Harlequin By The Sea ” Mamaia

Condiții de participare:

1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii

2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414.

3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.

4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 10:00.

Bine de știut:

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.

Harlequin By The Sea” este o locatie noua , inaugurata recent , situata intre Hotel Central si Hotel Modern , care are o terasa generoasa la exterior cu deschidere la faleza Mamaia si o capacitate la interior de 250 locuri si exterior 250 locuri. Accesul in locatie pe timp de iarna sa face din Bulevardul Mamaia , iar pe timp de vara accesul in locatie se poate face si din faleza Mamaia doar pietonal.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută