Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Magia carnavalului cu Dash și Dot (Atelier MindHub)

Magia carnavalului cu Dash și Dot (Atelier MindHub)

Dash și Dot au luat vacanță, deci acest lucru înseamnă că roboțeii noștri sunt dornici de distracție! Acestia vor merge la un carnaval, iar noi avem multe provocări de îndeplinit! Dash și-a uitat acasă costumul de carnaval. Acest lucru înseamnă că noi va trebui să îl costumăm pe Dash. Vom avea oare suficientă precizie astfel încât să îl putem programa pe Dash să își îndeplinească traseul până la carnaval și să danseze purtând costumația creeată de noi?

Vino alături de noi să învățăm împreuna!

 

Ce vor învăța copiii?

Copiii își vor îmbunătăți abilitățile de orientare în spațiu, gândirea algoritmică și matematică, într-un context social alături de participanți cu vârstă apropiată, unde pot lega prietenii! De asemenea își vor stimula creativitatea creând costumul de carnaval pentru Dash.

Atelierul este destinat tuturor copiilor cu vârsta între 6 și 11 ani, indiferent de nivelul și cunoștințele de programare pe care le au, deoarece vom lucra într-un mediu de programare vizual.

Aceștia vor lucra sub atenta îndrumare a mentorilor noștri, construind programul pe care Dash îl va avea de parcurs până la Dot și până la carnaval.

 

Înscrieri:

Te așteptăm pe 1 iulie, de la 13:00-15:00, la sediul din Strada Traian, nr.3

Intră pe mind-hub.ro și alege vârsta, locul și formatul.

 

Sursa: MindHub București Unirii


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută