Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Luise – unplugged @ The Pub – Universității

Luise

Luise – unplugged @ The Pub – Universității

 

Te invităm să te alături experienței muzicale unice pe care o pregătim pentru tine – un concert acustic susținut de Luise.

Pregătește-te să fii încântat de un repertoriu surprinzător și emoționant. Vocea sa diafană, cu accente soul și jazzy, te va purta într-o lume a visării. Atmosfera intimă a concertului acustic va fi amplificată de acustica deosebită a sălii, ceea ce va face experiența muzicală să fie cu adevărat unică.

 

Cu o carieră de peste o decada în lumea muzicală, Luise și-a făcut debutul pe scena underground-ului românesc alături de trupa Yelllow, în calitate de solistă. Impresionând publicul cu vocea sa inconfundabilă, ea a fost alături de trupă într-un număr impresionant de concerte electrice”nebune”, atât pe scenele marilor festivaluri din România, precum Untold, Electric Castle, Bestfest, Airfield, cât și în afara țării, în orase precum Beijing, Ulm sau Les Deux Alpes.

 

După o lungă perioadă de colaborare cu trupa Yelllow, Luise a ales să se concentreze asupra carierei sale solo și să-și exploreze propriul stil muzical. Astfel, a început să compună și să înregistreze propriile piese, inspirate din experiențele și emoțiile sale, dar și din diferite genuri muzicale, cum ar fi jazz, soul, rock și pop.

Așadar, nu rata ocazia de a te bucura de o călătorie muzicală de neuitat, într-un cadru intim și plin de emoție. Alătură-te nouă și lasă-te purtat într-o lume a sunetelor și visării!

 

Rezervări: 0728843782

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universității

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută