Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Lord Of The Dance – 25 Years Of Standing Ovations @ Sala Palatului

Lord Of The Dance – 25 Years Of Standing Ovations

Lord Of The Dance – 25 Years Of Standing Ovations @ Sala Palatului

 

Lord Of The Dance revine la București, pe scena Salii Palatului, pe 20 mai 2023 cu spectacolul aniversar “25 years of standing ovations”.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită aparitiei sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

 

În cei 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, iar devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

 

Noul spectacol aniversar imbină tradiția dar și tendințele contemporane în același timp, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy.

Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance înapoi. Simt că acesta va fi unul dintre cele mai de neuitat turnee din istoria noastră de 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a spus Michael Flatley.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Sala Palatului

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email