Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Linia solară (Ivan Vîrîpaev) @ Teatrul Act

Linia solară

Linia solară @ Teatrul Act

 

Piesa „Linia solară” explorează numeroasele moduri în care doi oameni nu reușesc să intre în contact real unul cu celălalt, uniți de o pasiune devenită treptat obsesie și despărțiți de o linie solară invizibilă, dar palpabilă.

 

La ora 5 dimineața, Barbara și Werner, după șapte ani de căsnicie, continuă o ceartă pe care au început-o cu șapte ore mai devreme. Sunt pe punctul de a-și achita creditul ipotecar, dar privesc în abisul întrebării „ce urmează?”, deschizând porțile furiei și sentimentelor reprimate.

 

«Linia Solara» e un titlu de piesă care poate păcăli. Spun asta cu gândul la viitorul nostru spectator care, răsfoind sau scrollând prin sumedenia de oferte teatrale, se decide să aleagăspectacolul nostru.

La ce oare să ne așteptăm? E un spectacol despre viziuni profetice, descoperiri științifice extraordinare? O fi o metaforă?

Vă rog să ne scuzați dacă nu veți primi răspunsul în rândurile care urmează. Ne vom rezuma doar la explicația dată de autor care, în mod subtil și inteligent, ne spune că avem de-a face cu: «O comedie în care se arată cum se poate ajunge la un rezultat pozitiv».

Ce înseamnă asta mai precis?

Suntem convinși că veți decide singuri după vizionarea spectacolului. ” – Radu Iacoban, regizorul spectacolului

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?


Sursa: Teatrul Act

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută