Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Ladies Night – I wanna dance with somebody

I wanna dance with somebody

Ne-am gândit la o seară perfectă la cinema pentru tine și gașca ta, pe 20 decembrie este seara fetelor!

Ia-ți bilet la avanpremiera tip Ladies Night din 20 decembrie, ora 19:00 a filmului I wanna dance with somebody și lasă-te răsfățată cu surprize, cadouri și filmul preferat!

 

Toți cei care achiziționează bilete pentru Ladies Night din Cineplexx Băneasa vor putea profita de corner-ul special amenajat pentru makeup oferit de MAC și pot face poze la panoul foto dedicat cu fotografii instant pentru a pentru a putea retrăi momentul cu prietenele la cinema.

Pe lângă asta, avanpremiera specială I wanna dance with somebody mai are un as în mânecă! Toți cei care achiziționează bilete la filmul de la ora 19:00 au șansa de a câștiga produse cosmetice profesionale oferite de MAC. Tot ce trebuie să faci este să te așezi pe locul înscris pe bilet și să te uiți sub scaun. Daca ai găsit biletul câștigător, prezintă-l la casele de bilete după proiecție și astfel vei putea ridica premiul.

 

Toată lumea o cunoaște pe Whitney Houston, cea mai puternică voce din muzica pop și R&B din toate timpurile, dar nu multă lume îi știe povestea. Filmul îi urmărește parcursul de la începutul obscur, la statutul de legendă și până la moartea sa prematură din 2012, deci dacă ești fanul muzicii ei, clar nu ai cum să îl ratezi!

Află povestea celebrei cântărețe din 20 decembrie de la ora 19:00 la evenimentul dedicat – Ladies Night! Și nu uita să te uiți sub scaun când intri în sală!

Fii printre primii care descoperă povestea lui Whitney Houston la Cineplexx și ține pasul cu SURPRIZELE!

 

Ia-ți bilet acum!

  • Proiecția filmului începe de la ora 20:00.

Sursa: Facebook Cineplexx Baneasa

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email