Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Ladies Night – Beautiful Disaster @ Cineplexx Băneasa

Ladies Night - Beautiful Disaster

Ladies Night – Beautiful Disaster @ Cineplexx Băneasa

 

Comedie, Dramă și Romantism.

Acestea sunt ingredientele de care ai nevoie pentru o seară reușită la cinema.

 

Ia-ți bilet la avanpremiera tip Ladies Night din 26 aprilie, ora 19:30 a filmului FERICIREA ÎNCEPE AZI și lasă-te răsfățată cu surprize!

Toți cei care achiziționează bilete pentru Ladies Night vor primi un ruj Essence cadou și vor putea face poze la panoul foto dedicat pentru a pentru a putea retrăi momentul cu prietenele la cinema. Rujurile se vor oferi în limita stocului disponibil.

 

Fericirea începe azi spune povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby. El își petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale și zilele ca un adevărat Casanova al campusului universitar. Dar Abby nu vrea să aibă de-a face cu Travis. Intrigat de dezinteresul ei, Travis îi oferă un pariu simplu: dacă va pierde următoarea luptă, trebuie să stea fără sex timp de o lună. Dar dacă va câștiga, Abby trebuie să se mute împreună cu el pentru aceeași perioadă de timp.

Orice s-ar întâmpla, Travis habar nu are că trecutul întunecat al lui Abby este pe cale să iasă la suprafață. Oare Travis și-a gasit perechea?

Travis și Abby te așteaptă pe marele ecran cu o super poveste de iubire, așa că nu ai cum să ratezi avanpremiera specială Ladies Night din 26 aprilie, ora 19:30 la Cineplexx !

 

Ia-ți bilet acum și ține pasul cu surprizele!

  • Proiecția filmului va începe de la ora 19:30.
  • Rujurile se vor acorda în limita stocului disponibil.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Cineplexx Baneasa

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email