Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Keri & Dedey • Lansare Album „Ultimul Regat” @ Expirat

Keri

Keri & Dedey • Lansare Album „Ultimul Regat” @ Expirat

  • Open doors: 20:00.
  • Live: 21:00

 

După aproape 2 ani și jumătate de muncă, Keri și Dedey își lansează albumul colaborare între producător și MC sub numele de „Ultimul Regat” la Expirat, Halele Carol, duminică, 26 martie.

Albumul conține 15 piese cu artiști precum: Bitză, Macanache, Nimeni Altu’, Phunk B, ALAN, Kepa, Samurai, El Nino, Serafim, romaN, Freakadadisk, DJ Dox și DJ Undoo. Lansat sub labelul Bandit Music, găsim tema albumului în instrumentalele cu sample-uri nordice care se transpun în starea de luptă a vremurilor actuale pe clasicul boom bap și fuziunea cu muzica nouă.

 

Keri este un producător român de muzică hip-hop cu o carieră de peste 15 ani în domeniu, care cuprinde 1 album solo, 6 albume în calitate de colaborator și zeci de colaborări importante.

Dedey este un MC român de muzică hip-hop cu o carieră de peste 10 ani în domeniu, care cuprinde 4 albume solo și un album colaborare cu Keri.

 

Pe scena Expirat își vor face apariția și o parte din invitații albumului precum Bitză, Macanache, Phunk B, Samurai, El Nino, ALAN, Kepa, Serafim, romaN, DJ Undoo și DJ Dox.

 

Biletele sunt disponibile online aici:

  • Pre-sale (primele 150): 40 lei
  • Acces general: 50 lei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Expirat

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută