Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Julien Dassin @ Sala Palatului

Julien Dassin

Julien Dassin @ Sala Palatului

 

Julien Dassin cântă melodiile lui Joe Dassin și alte refrene celebre ale muzicii franceze

Jules – Joe – Julien Dassin, o dinastie de artiști…

Fiul cântărețului Joe Dassin, nepotul regizorului Jules Dassin, Julien este a treia generație a acestei dinastii de artiști, Dassin!

 

Julien Dassin, împreună cu muzicieni extraordinari francezi, care formează Orchestra Paris – Tour Eiffel (printre care toboșarul tatălui său Joe Dassin, pianistul și acordeonistul lui Charles Trenet și Charles Aznavour), vor pune în scenă un show romantic și dinamic, în care vor prezenta cele mai cunoscute melodii cântate de Joe Dassin, dar și câteva piese celebre din cântecul francez, special pentru publicul din Romania.

 

Un spectacol special care este conceput în egală măsură POUR LES CONNAISSEURS cât și POUR LES BONS VIVEURS!

 

După ce a debutat ca actor de teatru, Julien Dassin calcă pe urmele celebrului sau tată și oferă publicului un prim album, alcătuit din nu mai puțin celebrele piese ale lui Yves Montand. În același timp a susținut mai mult de 50 de recitaluri în cele mai mari orașe din Canada și Statele Unite aducând un impresionant tribut muzical tatălui său.

În 2016 a înregistrat o nouă versiune „Champs Elysées” care apare în albumul tribut Joe Dassin (dublu disc de aur – Sony Music) și străbate întreaga Franță într-un turneu care se încheie triumfal cu cinci concerte în templul francofoniei muzicale – Olympia din Paris.

 

După o serie de concerte prin capitale est-europene, împreună cu un impresionant cor bărbătesc, în iunie 2018, a înregistrat un duet cu Natasha St Pier pentru un musical și s-a întors în studio pentru a înregistra un album cu «Les Compagnons», lansat de Universal și își continuă turneele cu Orchestra Paris-Tour Eiffel alături de care se simte liber și sigur pe scenă.

În 2019, Julien călătorește prin lume în cele mai diverse locuri, de la Beirut (Liban) la Riga (Estonia), pentru a-și prezenta noul spectacol – „100% Dassin”. De asemenea, este prezent pe scena Operei din Varșovia (Polonia) în cadrul sărbătorilor săptămânii „French Touch”.

 

Accesul copiilor mai mici de 12 ani este gratuit, însoțiți de un adult, care are un bilet valid la acest concert și care îl va ține în brațe, nealocându-se un loc special acestuia. Pentru copiii peste 12 ani, accesul la concert se va face doar in baza unui bilet valid. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.

Persoanele care doresc sa solicite accesul la eveniment în baza certificatului de handicap, sunt rugate să contacteze direct organizatorii evenimentului, la adresa de email: office@blessingsagency.com, cu 21 de zile calendaristice înainte de ziua evenimentului.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Sala Palatului

 

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email