Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Johnathan Roy @ Hard Rock Cafe

Johnathan Roy

Johnathan Roy @ Hard Rock Cafe

 

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, marți, 28 mai, începând cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Johnathan Roy!

Invitați speciali: PORTAIR

 

Jonathan Roy este un artist pop din Canada a cărui pasiune pentru muzică s-a dezvoltat încă din adolescență. La vârsta de 13 ani a început să scrie poezie iar puțin mai târziu a început să adauge și muzică versurilor compuse de el.

Cu toate ca Roy a făcut hockey până la vârsta de 18 ani, tatăl său fiind Patrick Roy, unul dintre cei mai importanți portari ai NHL, acesta a ales muzica în detrimentul sportului, decizie sprijinită și de tatăl său.

Albumul său de debut a fost lansat în 2009 și a intrat în Top 20 în Canada. Au mai urmat încă cinci materiale de studio, cel mai recent, ‘Life Distorsions’, fiind oferit fanilor în 2023.

Printre artiștii care l-au influențat se numara John Mayer sau Ray LaMontagne.

 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

89 de lei, VIP, cu loc la masă, în fața scenei

69 de lei, Acces General, cu loc la masă în sală

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.

 

La intrare biletele au următoarele prețuri:

100 de lei, VIP, cu loc la masă, în fața scenei

80 de lei, Acces General, cu loc la masă în sală

 

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Hard Rock Cafe Bucharest

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută