Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Jazzappella ”True Colours” – drumul spre succes @ Palatul Bragadiru (Teatrul Godot)

Jazzappella ”True Colours” – drumul spre succes

Jazzappella ”True Colours” – drumul spre succes @ Palatul Bragadiru (Teatrul Godot)

 

Jazzappella este un proiect inițiat în 2006 de Zoltán András, cântăreț, pianist și compozitor. Grupul și-a creat o exprimare muzicală proprie ce se desfășoară între piese clasice de jazz și compoziții proprii originale, precum și hituri pop și piese binecunoscute din coloane sonore de film, făcând accesibilă sonoritatea muzicii lor melomanilor în general, cât și connoiseur-ilor în ale muzicii.

Solouri improvizate de jazz se întrețes cu voci scrise în acorduri armonice strânse, în tradiția autentică a aranjamentelor a cappella și de jazz vocal, pe care Jazzappella o continuă în maniera sa proprie, originală, plină de creativitate și de prospețime.

 

Jazzappella urcă pe scena Teatrului Godot ca avanpremieră a participării la Festivalul Concurs A Cappella de la Leipzig, Germania.

Printre cele mai notabile evenimente artistice recente ale grupului se numără: Festivalul internațional A Cappella din Girona – Cataluña/Spania (mai 2014) Summart Cultural Centre, Istanbul, Turcia (mai 2018) Festivalul de Jazz de la Sibiu (21 august 2020) Festivalul de Jazz de la Iași ”Jazz City” (1 iulie 2022) Concert de Crăciun la Teatrul de Operetă din București (21-22 decembrie 2022)

 

Adina Răducan – sopran, Gabriela Munteanu – sopran, Raluca Ursu – sopran, Zoltan Andras – tenor, Cosmin Luca – bariton, Csaba Gaspar – bas, Codrin Pascariu – percuție vocală

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Godot

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email