Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Întâlniri de Basm la MMB. Atelier de rime cu Cameleonul Cami și cu scriitoarea Luminița Corneanu @ Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu

Întâlniri de Basm la MMB. Atelier de rime cu Cameleonul Cami și cu scriitoarea Luminița Corneanu

Întâlniri de Basm la MMB. Atelier de rime cu Cameleonul Cami și cu scriitoarea Luminița Corneanu @ Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu

  • Vârsta: 4+

 

Muzeul Municipiului București și Asociația De Basm vă invită sâmbătă, 22 iulie 2023, de la ora 11.00, la Palatul Suțu (Bulevardul I. C. Brătianu, nr, 2), la un “Atelier de rime cu Cameleonul Cami“, susținut de scriitoarea Luminița Corneanu.

Cine este Cameleonul Cami? Un cameleon ca toți… copiii. Cami s-a săturat de croasantele cu gem și ceai de la gustarea de la grădi, de cifrele, literele și desenele date de doamna educatoare! E hotărât, nu mai vrea la grădiniță și pace. Așa că decide să-și ia prietenii și să plece… tocmai în Tibet!

 

În cadrul atelierului, vom asculta o parte din povestea lui Cami, citită chiar de autoare. Împreună cu ea, vom identifica rime, vom găsi cele mai trăsnite culori pe care le poate lua un cameleon, vom învăța să facem să rimeze două versuri (sau chiar mai multe) și vom căpăta încredere că și noi, cei mici, putem spune povești în versuri!

Atelierul este bazat pe cartea „Cameleonul Cami pleacă în Tibet” de Luminița Corneanu, apărută la Editura Vlad și Cartea cu Genius, în colecția „Versocicleta”.

 

  • Taxa de participare: 20 RON.

Înscrierea la eveniment se face printr-un email la adresa educatie@muzeulbucurestiului.ro.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută