Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Înscrieri – Roast Battle Sezonul 5

Oameni dragi și buni, ne pregătim intens de un nou sezon al show-ului vostru preferat.

Știți deja despre ce este vorba, 32 de comedianți se vor întrece în glume, insulte, replici răutăcioase pentru trofeul suprem: Roast Battle Champion ! Desigur, în aventura lor vor câștiga fani, simpatii, faimă și, în mod evident, posibile jigniri pe Youtube!  Celebritatea are prețul ei.

Și ca să-ncepem cu începutul, suntem deosebit de entuziasmați să anunțăm că am dat startul preselecțiilor!

Aviz celor amuzanți și dornici de a încerca o experiență nouă: Avem 20 de locuri în concurs pentru comedianții cu experiență și încă 12 locuri în pentru cei care nu au mai fost până acum pe o scenă, care abia așteaptă să fie ocupate.

Așadar, dacă crezi că te numeri printre cei cu sânge în instalație, care pot să înțepe fin și într-un mod comic interlocutorul, ești omul nostru! Iar de aici încolo, lucrurile sunt foarte simple:

În cazul în care nu ai mai urcat niciodată pe scena The Fool, ne trimiți pe mail-ul roastbattlethefool@gmail.com numele, un telefon de contact și un video scurt (cca 1 min) cu tine făcând stand-up (e ok și dacă-l faci în sufragerie, nu avem pretenții)

Dacă ai intrat deja în familia The Fool și ai mai fost pe la noi, ne dai pe același mail (ăla cu roastbattlethefool@…) numele tău și te sunăm mai instant ca supa la plic.

Programul înscrierilor:

Înscrierile se fac în perioada 14 septembrie ora 12:00, 30 septembrie ora 22:00. Adică fii om de comitet și încearcă să te încadrezi în intervalul ăsta, ca să fim toți fericiți.

Preselecțiile vor avea loc între 30 septembrie și 3 octombrie, tot pe 3 octombrie va avea loc și extragerea grupelor și a duelurilor, LIVE, pe Instagram @thefoolclub.

Listele cu participanții se vor publica pe rețelele sociale The Fool.

O să apreciem tare mult și dacă dați sfară-n țară prin grupurile voastre de oameni mișto că se întâmplă ce ne-am chinuit noi să spunem mai sus, fiindcă vrem ca sezonul 5 să fie EPIC, mai ales că învingătorii vor primi și niște bănuți frumoși:

  • Locul 1: 1000 euro
  • Locul 2: 500 euro
  • Locul 3: 300 euro

Regulile vor fi aceleași ca și în sezonul precedent: avem un tablou cu 32 de concurenți, tragem la sorți cine cu cine se ia în sabie, câștigătorul rămâne în concurs, învinsul pe Youtube, și tot așa. La fiecare rundă, vom avea un juriu compus din Adrian Nicolae, Dan Frînculescu și încă un invitat mișto tare! Pe durata unui duel, fiecare concurent are la dispoziție 7 glume să-l ardă pe celălalt, dar acceptăm și dreptul la replică, mai ales dacă-i inspirat. Dacă nu, ups, te taxează jurații.

Acestea fiind spuse, să trecem/-ți la treabă!

Ah, nu am menționat?

Cîrje este noul ROAST MASTER în acest sezon! Feeling excited, huh?

Sursa: The Fool/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută