Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

In The Mood for Love @ Filarmonica Oltenia

tom

In The Mood for Love @ Filarmonica Oltenia

“IN THE MOOD FOR LOVE” sau ascultă cum înflorește muzica pe care ALEXANDRU TOMESCU o aduce în Turneul Internațional Stradivarius 2023.

Turneul Internațional Stradivarius, ajuns în acest an la aXVIa ediție, denumit „IN THE MOOD FOR LOVE”- este o invitație adresată publicului la Meditație, Reflecție și Iubire.

mood

O conexiune în armonie de sunete între vioară și pian, între muzica marilor compozitori universali și naționali, adusă în fața publicului de Violonistul Alexandru Tomescu și a lui Vioară Stradivarius Elder-Voicu, acompaniat de pianista Adela Liculescu.

Turneul se desfășoară în perioada 20 iunie – 9 iulie 2023, 17 concerte cu durata de 75 minute, în 17 localități urbane și rurale din România.

Este un turneu dedicat muzicii romantice, armoniei, dragostei care animă cele mai frumoase sentimente cunoscute de oameni.

Programul concertelor cuprinde compoziții din perioada romantismului târziu: Jules Massenet – „Meditație” din Opera „Thais”, Fritz Kreisler – „Liebesleid”, Fritz Kreisler – „Liebesfreud”, Edward Elgar – „Salut d’ amour”, Camille Saint-Saëns – „Introducere și Rondo Capriccioso”, Cesar Franck – „Sonata în La Major”.

“IN THE MOOD FOR LOVE”- Turneul Internațional Stradivarius este dedicat și în acest an unei cauze de interes public, prin mesajul #ConectațilaFapteBune – Bursa “Adrian Tomescu”, prin care propunem publicului să se implice și să vină în sprijinul tinerilor artiști, făcând donații pentru această cauză.

Turneul Internațional Stradivarius este un proiect care are loc an de an prin generozitatea și încrederea pe care Partenerii proiectului le investesc, prin susținerea lor financiară și emoțională au contribuit extraordinar la crearea unei comunități importante și extinse, iubitoare de muzică clasică, iar astăzi am ajuns la ediția a XVIa.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută