Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură

În sfârșit @ Palatul Culturii Bistrița

În sfârșit

În sfârșit @ Palatul Culturii Bistrița

Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” și Asociația Diptych vă invită miercuri, 8 noiembrie 2023, la Galeria Palatului Culturii (str. Albert Berger 10, Bistrița) la deschiderea expoziției „în sfârșit” semnată de Dumitru Gorzo, curatoriată de Lina Țărmure. Expoziția poate fi vizitată până în 15 ianuarie 2023, de luni până vineri, în intervalul orar 9 – 16 și, în afara programului menționat, cu o programare printr-un mesaj privat pe Facebook sau Instagram @continuous.studio.

„În sfârșit” mai poate fi receptat ca „de fapt”.De-a lungul celor cinci luni de rezidență la Bistrița, Gorzo a generat continuu, pe felurite formate, în diverse tehnici, lucrări pe care le-am arătat publicului de-a lungul timpului, atât prin evenimentele organizate în cadrul atelierului deschis, cât prin expoziția „acumulări”.

În cadrul evenimentului se va lansa și cel de-al șaselea număr al publicației „Buletin de răscoală”. Încă de la început, buletinul s-a constituit ca un demers adiacent proiectului „Continuous Studio VI”, ca un spațiu sigur de expunere scrisă a invitațiilor Rezidenței Utopice de Scris. Rezidența este un demers închegat în cinstea proiectului amintit anterior, cu scopul acumulării perspectivelor polifonice provenite din multiple ramuri ale domeniului cultural, concentrate asupra intervențiilor programului artistic, menționat anterior, din Bistrița.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută