Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Muzică live

Iași Music Experience

Iași Music Experience

În perioada 29-31 august 2023, Iașul este gazda celei de-a doua ediții a festivalului de muzică „Iași Music Experience”.

Evenimentul este organizat de Asociația Excelență pe Portativ în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și aduce împreună artiști consacrați și tineri pasionați de muzică într-o combinație unică de creație și exprimare artistică.

" "

Intrarea este liberă

Program

  • Miercuri, 30 august

Ora 18:30, Parcul Expoziției din Copou: concert live de Muzică de Film „The Greatest Showman”, susținut de tinerii de la Petran Music School și Corul de Copii al Municipiului Iași, sub îndrumarea dirijorului Raluca Zaharia.

Ora 19:30: trupele emergente precum “The Highers”, “Butterfly Effect”, “Drunken Owls” și “Archvile” vor împărtăși creații proprii, aducând diversitate în muzica locală.

Ora 20:30: seria de concerte se încheie în același stil remarcabil cu prestația trupei ieșene “ReTrebled”

  • Joi 31 august

Se va desfășura ce-a de-a doua ediție a evenimentului Toboșariada, un spectacol dedicat pasionaților de tobe.

Ora 18:00: muzicianul toboșar Fernando Drăghici va deschide seara cu un set de tobe impresionant, urmat de un show live în Parcul Expoziției din Copou.

Ora 19:00: tinerii talentați din Iași, împreună cu experți și artiști specializați în percuție, vor lua parte la o demonstrație impresionantă a abilităților lor. Publicul va fi captivat de un nou show artistic ce va include 70 de seturi de tobe live.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută