Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima – SHOW 1 @ Sala Palatului

Horia Brenciu - Fac ce-mi spune inima
Vineri 22/11/2024
19:30

Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima – SHOW 1 @ Sala Palatului

 

Horia Brenciu, trei concerte aniversare în noiembrie la Sala Palatului! Celebrul showman și cântăreț Horia Brenciu va avea concerte retrospective, la Sala Palatului din București, pe 22, 23 si 24 noiembrie 2024.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți oameni de divertisment din România, va avea trei concerte aniversare, alături de HB Orchestra Big Band, pe 22, 23 si 24 noiembrie 2024 la Sala Palatului din Bucuresti. Acesta este anul care marchează trei decenii de la prima apariție la televiziune a showman-ului Horia Brenciu, la emisiunea „Robingo”, primul quiz show din Romania, moment care a coincis cu apariția celebrului entertainer în viețile românilor. Horia Brenciu va petrece această aniversare alături de publicul care îl adoră, printr-o serie de trei concerte, la finalul lunii noiembrie. Concertele retrospective se vor desfășura sub semnul „My Way”, titlul unei piese pe care o cunoaște toată lumea, dar și drumul pe care l-a parcurs Horia Brenciu în divertismentul din România. Totodată, „My Way” este povestea trecerii inconfundabilului artist de la emisiuni de televiziune la cariera de cântăreț, de la concerte la musicaluri, de la cântări în cluburi la concerte desfășurate la Sala Palatului.

La seria de concerte retrospective de pe pe 22, 23 si 24 noiembrie, îndrăgitul interpret va fi însoțit pe scena Sălii Palatului de HB Orchestra Big Band pentru a cânta cele mai iubite piese din repertoriul unui artist care a intrat în conștiința publicului prin zeci de emisiuni si de show-uri, concerte, proiecte de televiziune, musicaluri etc.

 

Bilete online aici

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.

Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Pentru detalii și solicitări, vă rugăm să accesați adresa bilete@mgsi.ro

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: IaBilet

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută