Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Heartbreak Cinema @ Aftăr Hours

Heartbreak Cinema

Heartbreak Cinema @ Aftăr Hours

Heartbreak Cinema prezintă o fuziune de energie rock și sunet electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Rezultatul este rebel, impunător și plin de narativă.

O formație cu atitudine și multe culori, compusă din Maria Teodora, Radu Bădilaș, Vlad Casian și George Moței, care compun și se exprimă împreună prin muzica lor necenzurată, captivând prin sound design-ul cinematic și ritmurile atipice.
EP-ul eponim, lansat în decembrie 2022, demonstrează ambitusul muzical al proiectului: de la „fuck you” la „I miss you”, eterogen și sincer până la capăt.

În 2023, Heartbreak Cinema a lansat ‘Fuckaholic’ alături de Iris Danciu (notparamore, ex Jinxy Von D’ers), o colaborare explozivă despre realitatea exasperantă a experiențelor negative feminine.

Trupa a început anul 2024 prin lansarea celui mai nou single, ‘Nymphobia’ – cea mai dark piesă a formației de până acum, prezentând seducția în cea mai violentă formă, unde pielea se dezbracă de erotic, dezvăluind suferință și furie.

Acum, Heartbreak Cinema continuă să lanseze muzică și să adune fani noi din toate colțurile țării, iar în timpul dintre concerte, fie în dubă sau în studio, lucrează de zor la albumul de debut.
Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro:
Pre-sale: 40 lei
Acces general: 50 lei (în ziua evenimentului)
Studenți/elevi: 30 lei (cu legitimația/carnetul)

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută