Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Voltaj @ Hard Rock Cafe

Voltaj

Voltaj @ Hard Rock Cafe

 

Pe 23 februarie, VOLTAJ te aşteaptă la Hard Rock Cafe la un concert special de Dragobete, în care vei regăsi atât hituri fără vârstă, cât și cel mai noi piese al trupei.

La fiecare show, VOLTAJ aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, trupa te surprinde şi te încântă de fiecare dată cu refrene precum: “Din toată inima”, “De la capăt”, “Lumea e a mea”, “Povestea oricui”, “Ora de germană” sau “Albinuţa”.

 

Bilete online aici

119 de lei – acces general, cu loc la masă;

159 de lei – VIP (biletul include loc la masă în faţa scenei, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

189 de lei – VIP+ (biletul include loc la masă în faţa scenei, pick up inclus cu Black Cab pentru Bucuresti si Ilfov, acces prioritar la concert, o bautura si snacks din partea casei);

119 de lei – fără loc.

 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Hard Rock Cafe

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută