Meniu Zile și Nopți
kfc cheese branding mobile
KFCExtraCheesyZingerBurger
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Spectacole

Gala Pentru Voi – ediția a XV-a @ Sala Capitol Timișoara

Gala Pentru Voi - ediția a XV-a @ Sala Capitol Timișoara

Gala Pentru Voi – ediția a XV-a @ Sala Capitol Timișoara

Vă invităm, cu mare drag, la a XV-a ediție a Galei Pentru Voi – Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi, marți 2 mai 2023, orele 18:00, la sala Capitol din Timișoara.

Descoperă patrimoniul Timișoarei în pași de dans, prin scenete de teatru într-o montare de excepție cu elemente de tehnologie digitală și contribuie la o viață mai bună a persoanelor cu dizabilități intelectuale.

" "

“Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi” este, un spectacol-eveniment caritabil organizat de Universitatea Politehnica Timișoara în colaborare cu Clubul de dans sportiv Magnum Team, Muzeul Național al Banatului în beneficiul Fundației Pentru Voi.

Participarea la eveniment va fi pe baza de tichete donație, pe care le puteți găsi pe platforma Entertix, accesând linkul acesta.

Intră în atmosfera poveștilor de altădată din Timișoara, în lumea Valeriei, a Elsei, a lui Netti și a Marianei, în istoriile a 4 cartiere timisorene prin dans, muzică, teatru și tehnologie digitală!
– cartierul Cetate
– cartierul Fabric
– cartierul Elizabetin
– cartierul Iosefin

Retrăiește poveștile de altădată ale orașului Timișoara, întrepătrunse cu elementele de realitate virtuală și augmentată, pentru a crea o experiență inedită!

Pășește cu noi într-o lume retrospectivă a cartierelor din Timișoara și retrăiește prin dans și teatru – poveștile nevăzute de acum și de altădată ale orașului nostru!

Spotlight Heritage Timișoara / Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Consiliul Județean Timiș, Ministerul Culturii.

Sursa: Facebook – Muzeul Național al Banatului

 

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută