Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Funeralii fericite @ FF Theatre

Funeralii fericite
Duminică 28/04/2024
19:00

Funeralii fericite @ FF Theatre

  • Nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

 

Umor negru, tragicomedie.

O comedie nebună care ne arată că oamenii vor găsi umor în cele mai neașteptate locuri și situații.

Un priveghi balcanic, personaje principale fără puls, colegi de șantier, iubite, amante, bocitoare, lăutari și prostituate trec prin întâmplări care depășesc orice așteptare și care or să te facă să râzi cum nu știai că este posibil.

 

Piesa “Cu sufletul nu-i de glumit” a lui Dimitri Dinev este o operă care te face să hohotești și să te simți vinovat că o faci, să plângi cu un ochi și cu celalalt să privești spre viitor, să vrei să fii mort și în același timp să trăiești cum nu ai trăit niciodată.

 

Povestea lor începe într-un apartament mic din centrul Vienei unde soția decedatului Nikodim Austricul așteaptă venirea colegilor din Serbia, Bulgaria și România, pentru priveghi. Lucrurile încep să se încurce în momentul în care invitații rămân singuri. Alcoolul, suferință, iubirea și prostia scot tot ce este “mai bun” la iveală din colegii îndurerați și începe desfrâul. Din momentul în care hotărăsc să-l așeze pe Nikodim la masă pentru un păhărel mic, totul o ia repede la vale și nebunia este de neoprit.

O capodoperă care te împinge să-ți privești viața, și așa scurtă, și să te întrebi dacă ai reușit să faci tot ce ți- ai dorit.

  • Locuri: 50
  • Preț bilet: 75 lei

 

Distribuția: Daniela Purcarea, Ioana Chelmus, Cristina Ioana Casian, Stefan Alexandru Iancu, Eduard Bot, Pantelimon Adrian, Teo Dragan, Petre Cismigiu

  • Regia: Florin Fratila

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: FF Theatre

Program eveniment

Vineri 31/05/2024
20:00
Sâmbătă 18/05/2024
20:00
Duminică 28/04/2024
19:00

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută