Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Frumosul și Bestiile @ FF Theatre

Frumosul și Bestiile

Frumosul și Bestiile @ FF Theatre

  • Nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

 

„Frumosul și Bestiile” este o comedie inteligentă și savuroasă despre patru femei care se află într-o situație inedită: toate patru sunt iubite de același bărbat, fără să știe una de cealaltă. Convocate de urgență printr-o telegramă la vila lui Marco Anselmi, femeile se așteptau la o revedere romantică, însă ceea ce urma să fie o întâlnire de vis se transformă într-o farsă plină de accente dramatice, într-un prolog și un epilog.

 

Clelia, Stefania, Amanda și Marisa sunt patru femei diferite, cu personalități și vise diferite, dar toate sunt unite de același bărbat, Marco. În loc să se lupte între ele și să se certe, femeile hotărăsc să se alieze și să pedepsească în mod amuzant și inventiv bărbatul care le-a înșelat.

Comedia abordează teme precum relațiile, căsnicia și excesul de iubire, și conține schimburi de replici pline de haz, qui-pro-quo-uri irezistibile și situații comice istețe, în care umorul este învăluit în ironie. Scrisă de Aldo Lo Castro, „Frumosul și Bestiile” este o piesă de teatru amuzantă și inteligentă, care va face publicul să râdă în hohote și să se simtă bine.

 

Distribuția: Daniela Purcărea, Ioana Chelmuș, Iulia Neacșu, Mara Stoian, Eduard Bot, Teo Dragan, Andrei Necula

  • Regia: Eduard Boț

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: FF Theatre

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută