Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Musical

Frumoasa și Bestia @ Opera Națională Română Timișoara

Frumoasa și Bestia

Frumoasa și Bestia @ Opera Națională Română Timișoara

Musicalul “FRUMOASA ȘI BESTIA” vine în PREMIERĂ, dupa zecile de reprezentații avute pe marile scene Broadway, West End, Grand Via, la Opera Națională Română Timișoara.

Theater du Soleil Entertainment vă răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-un MUSICAL LIVE, în care personajele prind viaţă, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.

După reprezentațiile de succes de până acum, avute pe marile scene, spectacolul vine în premieră la Arad, cu o adevărată surpriză.

Este un show grandios, o adaptare de Zully Mustafa și Sergiu Roban, un MUSICAL LIVE ÎN LIMBA ROMÂNĂ, momente de dans unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Belle, Bestia, Gaston, Lefou, Ceainic, Pămătuf….  și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută