Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Fluturi, fluturi @ Cinema Victoria Iași

Fluturi, fluturi

Fluturi, fluturi @ Cinema Victoria Iași

Sala Unirii

Textul lui Aldo Nicolaj, “Fluturi, Fluturi”, este povestea unei femei singure, o femeie care își joacă în propria viață rolul pe care își dorește să-l prezinte lumii: o femeie puternică, frumoasă și independentă, care s-a lăsat curtată și iubită de bărbați cu statut material și social, fără a se supune vreunuia dintre ei. EDDA, căci despre ea este vorba, este femeia pentru care familia și copiii sunt poveri, piedici în calea desfășurării narcisismului.
Este femeia care nu poate face distincție între realitate și iluzie, care trăiește în propria lume și care refuză să accepte realitatea. Este o poveste de viață care se derulează de la finețea comediei spre profundul dramatism, o poveste despre iluzie, vise, iubire, adevăr și asumarea lui. Cele trei personaje din distribuție le regăsim astăzi în diverse familii, părând a fi universale.
Piesa  va impresiona prin originalitatea montării, a spațiului de joc, prin elementele vizuale (desen în nisip), printr-o muzică originală care va puncta fiecare moment comic sau dramatic și, nu în ultimul rând, printr-o distribuție perfectă: Maia Morgenstern, Marius Manole și Alexandra Paftală. Aduce la rampă o producție teatrală deosebită, presărată cu momente comice dar și cu mult, mult dramatism.
REGIE: TOMA HOGEA
SCENOGRAFIE: ALINA DINCĂ-PUȘCAȘU
MUZICA: CARI TIBOR
VIDEO/DESEN ÎN NISIP: ANA MUNTEANU
LIGHT DESIGN: LUCIAN MOGA
ASISTENȚĂ REGIE: ERICA MOLDOVAN
COREGRAF: ANDREI TCACIUC

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută