Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

ANULAT – FiRMA | Ultima Noapte de Romanțe.. @ Botanic Restaurant

FiRMA | Ultima Noapte de Romanțe..

FiRMA | Ultima Noapte de Romanțe.. @ Botanic Restaurant

 

Pe 26 ianuarie FiRMA descântă romanțe vechi, romanțe noi, romanțe alternative…

Join us pe timp de pace pentru “Ultima Noapte de Romanțe” @ BOTANIC Restaurant.

 

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea solistului Daniel “Rocca” Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

 

”POEZII ALESE, VOL. I”, un material discografic ce reunește un set de 9 piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA – Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel „Rocca” Stoicea și interpretate de trupa FiRMA.

Versurile selectate de membrii trupei FiRMA să stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului ”Poezii Alese” aparțin poeților George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov și poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elena Vlădăreanu.

Single-ul “Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul”, care combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitând versurilor sale, a fost votată „Piesa Anului 2018” de publicul Radio Guerrilla.

 

Bilete online aici

Rezervări: 0721.261.262.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook FiRMA

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută