Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Festivalul concurs național de muzică populară pentru tineri interpreți ,,Flori în Țara Bârsei”

Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov organizează în perioada 29 – 30 octombrie, cea de-a XIV-a ediție a Festivalului CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ POPULARĂ PENTRU TINERI INTERPREȚI ,,Flori în Țara Bârsei”.

Festivalul este deschis tinerilor interpreți de muzică populară din întreaga țară cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani.

Festivalul ajuns la cea de-a XIV-a ediție își propune să contribuie la descoperirea și promovarea celor mai valoroși tineri interpreți de muzică populară, la valorificarea comorilor cântecului și portului popular românesc și introducerea sa în circuitul valorilor spirituale.

Această manifestare se adresează tinerilor soliști de muzică populară, care nu au avut înregistrări și casete audio, preocupați de culegerea și interpretarea cântului tradițional.

Invitați în cadrul acestui festival sunt îndrăgita cântăreață de muzică populară Mioara Velicu și Marius Ciprian Pop, preot şi interpret de muzică folclorică.

Programul festivalului este următorul:

Sâmbătă, 29 octombrie 2022

11:00 – Preselecţia soliştilor la sediul CENTRULUI CULTURAL REDUTA
14:30 – Repetiţii cu orchestra la CENTRUL CULTURAL REDUTA
18:00 – Spectacol concurs cu participarea candidaţilor admişi la preselecţie
RECITAL: MIOARA VELICU

Duminică, 30 octombrie 2022

13:00 – Gala laureaţilor şi recitalurile susţinute de solişti consacraţi ai muzicii populare româneşti, la CENTRUL CULTURAL REDUTA
RECITAL: MARIUS CIPRIAN POP

Prezintă: LAURA DINCĂ

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Vezi aici mai multe evenimente din Brașov

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută