Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Folclor

Festivalul-Concurs Maria Tănase @ Teatrul Național Marin Sorescu Craiova

Festivalul-Concurs Maria Tănase

Festivalul-Concurs Maria Tănase @ Teatrul Național Marin Sorescu Craiova

Festivalul – Concurs Național al Interpreților Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase” – ediția XXVII-a este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, în colaborare cu Studioul Teritorial TVR Craiova.

Și această ediție de festival ne dorim să fie o reuniune artistică de excepție, o sărbătoare prin cântec, a românilor de pretutindeni, o recunoaștere a meritelor pentru Craiova şi județul Dolj care prin cele două instituții – Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, cel care a creat și organizat proiectul și Consiliul Județean Dolj, cel care l-a sprijinit, au reușit să asigure longevitatea Festivalului.

afis

Festivalul-Concurs Maria Tănase se va desfășura în perioada 23 – 27 octombrie, la Teatrul Național „Marin Sorescu“. Zilele de 23 și 24 octombrie sunt dedicate preselecției și activităților conexe festivalului, iar 25, 26 octombrie sunt zile de spectacol, Gala laureților fiind vineri, 27 octombrie 2023.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută