Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Eveniment Super Things, T-Racers și Kooky Loos @ Sun Plaza

Eveniment Super Things, T-Racers și Kooky Loos

Eveniment Super Things, T-Racers și Kooky Loos @ Sun Plaza

 

Iunie, luna dedicată copiilor vine cu multe surprize și activități plăcute pentru cei mici! Super Things, T-Races și Kooky Loos își unesc forțele și se întâlnesc pentru prima dată în România, la Sun Plaza. Vino alături de cei mici, în perioada 1 – 25 Iunie și descoperă cele 3 zone de distracție pe care ți le-am pregătit, dar și toate surprizele și premiile zilnice!

 

Orașul Supereroilor scoate la iveală eroul care se ascunde în fiecare copil punându-i la încercare puterea și agilitatea într-o serie de provocări și jocuri distractive.

 

De asemenea, Super Things Superhero City este locul perfect pentru a testa ultimele seturi de joacă Super Things și de a face cunoștință cu mascota Enigma. Iar pentru că orice moment memorabil merită imortalizat, micuții își pot testa poziția de supererou în zona dedicată fotografiilor!

 

La Turbo Track-ul T-Racers fiecare copil va avea ocazia de a se propulsa în lumea ultra-rapidă a vehiculelor de curse și de a-și testa aptitudinile de pilot. Nu rata zona Pit Stop unde micuții își pot personaliza propriile mașinuțe cu care pot participa în concursul de design.

 

Pe Tărâmul Aventurii vă așteaptă universul Kooky Loos, un ținut fermecat unde copiii vor avea ocazia de a-și demonstra creativitatea și de a participa la diverse activități distractive. Cei mici se vor îmbarca în Misiunea Magică plină de ghicitori și comori ascunse, apoi pot crea în cadrul atelierului propriile accesorii pe care le pot lua acasă.

 

Vă așteptăm cu drag, de la mic la mare de luni până vineri în intervalul 17:00 – 19:00, iar în weekend, în 12:00 – 18:00!

  • Intrarea este gratuită

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook SUN PLAZA

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email