Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Europavox 2023

Artiști din șapte țări europene vor concerta la Control Club în perioada 5-6 aprilie, la cea de-a doua ediție Europavox Festival Bucharest

Just Mustard, una dintre cele mai promițătoare trupe rock din Irlanda, cvartetul indie pop Hater (Suedia), rockerii experimentali MNNQNS (Franța), multi-instrumentistul Theodore (Grecia), muzicianul Bobby Oroza (Finlanda) și apreciatul duo jazz Svaneborg Kardyb (Danemarca) vor cânta alături de artiștii locali Mischa Blanos și D.E.N.I.S. în cele două zile de festival, începând de la orele 19.

Europavox Festival Bucharest: artiști din 7 țări concertează la Control Club, între 5-6 aprilie

Găsești bilete pe Eventbook.

Apărut în 2006, Europavox este un proiect cultural ce își propune să promoveze diversitatea scenei muzicale europene, atât prin platforma Europavox.com, cât și prin numeroase evenimente organizate anual în șapte țări europene (Austria, Belgia, Croația, Franța, Italia, Lituania și România). Rezultatul este o călătorie electică printr-o varietate de stiluri muzicale, o explorare a universului artiștilor emergenți din Europa.

De la înființarea sa, în 2008, Control Club a găzduit mii de concerte cu trupe românești și străine, din noul val și legendare, fiind considerat unul dintre cei mai importanți promotori ai muzicii live și culturii alternative, din București și din țară. Recent, Control Club s-a alăturat unei rețele europene de live music venues din care mai fac parte: Le Botanique (Bruxelles), Estragon Club (Bologna), INmusic (Zagreb), Loftas (Vilnius) și WUK (Viena), cu scopul de a susține mobilitatea artiștilor europeni emergenți și de a oferi amatorilor de muzică experiențe concertistice inedite, în cadrul evenimentelor Europavox.

În cadrul Europavox Bucharest, Institutul Francez și Europavox prezintă, în 5 aprilie, “What’s next for European music?” : o zi dedicată întâlnirilor cu profesioniști din industrie, workshop-uri și mese rotunde. Mai multe informații în curând.

Europavox Festival Bucharest are loc în cadrul Proiectului Europavox 2020 – 2024, co-finanțat de Comisia Europeană.


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută