Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Escuela de Verano|Atelier de fotografie @ Instituto Cervantes de Bucarest

Escuela de Verano|Atelier de fotografie

Escuela de Verano|Atelier de fotografie @ Instituto Cervantes de Bucarest

 

Patru ore pe zi de activități palpitante care vor trezi curiozitatea copiilor pentru limba spaniolă și îi vor ghida prin diferite țări în care se vorbește limba spaniolă, pentru a explora diverse culturi. Ateliere organizate de Institutul Cervantes pe durata Scolii de Vara, care se desfășoară în principal în limba spaniolă, urmează metodologia de învățare integrată a conținuturilor și a limbilor străine fiind concepute pentru a găzdui copii de diferite niveluri.

Cele patru tipuri de ateliere se adresează copiilor cu vârste distribuite pe două grupe de vârstă (7-9 ani și 10-12 ani), indiferent de nivelul de limbă spaniolă al elevilor, și vor avea loc între orele 09:00 și 13:00 pe parcursul lunii iulie, la sediul Institutului din București (Bd. Regina Elisabeta, 38) după cum urmează:

 

  • 3-7 iulie:

Ateliere de fotografie (7-9 ani) – 900 RON – cumpără online

  • 17-21 iulie:

Ateliere de fotografie (10-12 ani) – 900 RON – cumpără online

 

Ateliere de fotografie

Intenția acestui atelier este de a-i apropia pe copii de fotografie, pentru a încuraja o privire autentică și creativă care să surprindă lumea din jurul lor. Scopul atelierului este ca fiecare copil să aleagă o imagine reprezentativă și să vorbească în clasă despre experiența sa. Materiale pe care trebuie să le furnizeze elevii: aparat foto digital sau telefon mobil cu cameră foto (memorie formatată și baterie încărcată la 100%), caiet de schițe (A3) și creioane colorate.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Instituto Cervantes de Bucarest

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută