Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Eighty Five Percent Of What You Remember – one to one

Într-un format de “unu la unu” spectacolul explorează diferitele aspecte ale relației cu publicul, hipnoza și stranietatea, bucuria si ușurința transformării, durerea și limita dintre ceea ce putem vedea și ceea ce ne-am dori să vedem.

Cristina a plecat de la întrebări precum: “Cum putem măsura percepția publicului atunci când experimentează un spectacol de dans? Putem dizolva granița dintre subiectiv și obiectiv atunci când analizăm cum este perceput un performance de către public? Există o rețetă de a induce stări care să nu fie folosită de mass-media?”

Cu aceste întrebări în minte un “spectacol într-un spectacol” s-a născut în cadrul rezidenței REEDANS organizată de Centrul Național al Dansului Bucuresti care a avut loc la Fabrica de Pensule, Cluj, mai – iunie 2019. Conceptul spectacolului este adaptabil la un format: One to All (un solo prezentat pentru un grup de maximum 60-80 spectatori) și la un format: One to One – în care fiecare spectator are o întâlnire de 40 de minute cu Cristina și experimentează spectacolul individual.

În esență, Eighty Five Percent Of What You Remember chestionează ce înseamnă a trăi/ supraviețui în lumea contemporană și cum ne transformă mediul actual comportamentul, corpul, emoționalul. Învelișul acestui spectacol adresează felul în care un public privește, empatizează, se separă, sau nu, de ceea ce vede în actul performativ. Și totul începe cu o scrisoare adresată publicului.
Oamenii de știință spun ca din experiența comunicării interumane ceea ce reținem este în proporție de 85% material nonverbal. Haideți să descoperim împreună ce se naște și ce rămîne în noi atunci când ne întâlnim.

Reprezentatiile vor avea loc la AREAL – str Anastasie Simu nr 2 etaj 3 ap. 6 la orele:
20:00 – un loc
21:00 – un loc

Concept si dans: Cristina Lilienfeld
Coloana sonora: Alvo Noto and Marian Cîtu
Suport tehnic: Cristian Iordache
Costum: Antoaneta Tica

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email