Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

E-AN-NA • Acoustic Set @ Expirat

E-AN-NA • Acoustic Set

E-AN-NA • Acoustic Set @ Expirat

  • Open doors: 20:00.
  • Live: 21:00.

 

E-an-na vin pe 11 iulie la Expirat, Halele Carol, să își surprindă fanii cu lansarea primului lor material acustic. O nouă dimensiune în universul lor muzical. Fii acolo!

Din 2015, E-an-na a cucerit scena metalului românesc, devenind rapid una dintre cele mai iubite trupe tinere. După doar doi ani de la debut, au reușit să reprezinte cu succes România la Wacken Metal Battle în 2017, ocupând locul 2.

În 2022, au obținut cele mai multe voturi la Eurovision România cu piesa ‘Malere’, ce a stârnit rapid controverse și a ajuns devenit virală pe Spotify și Youtube.

Cu 5 albume lansate în 8 ani, sute de concerte susținute și o reputație pentru spectacole live complexe și pline de energie, E-an-na reușește mereu să cucerească inimile și vocile publicului lor.

În 2024, E-an-na își surprinde fanii cu lansarea primului lor material acustic, aducând o nouă dimensiune în universul lor muzical. Piesele reinterpretate și atmosfera mai relaxată oferă ascultătorilor o experiență sonoră diferită, în timp ce formația își păstrează capacitatea de a captiva și de a emoționa publicul prin creativitatea lor.

 

Bilete

Super Early Bird: 45 lei (primele 50 de bilete)

Early Bird: 55 lei

Pre-sale: 65 lei

Acces general: 70 lei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Expirat

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută