Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Doamna Noastră de pe Strada 121 (Stephen Adly Guirgis) @ UnTeatru

Doamna Noastră de pe Strada 121 (Stephen Adly Guirgis)

Doamna Noastră de pe Strada 121 (Stephen Adly Guirgis) @ UnTeatru

 

„Doamna Noastră de pe Strada 121” este o explorare captivantă a iubirii, a pierderii și a puterii conexiunii umane, plasată pe fundalul unui cartier vibrant și divers din Harlem.

Piesa de teatru, scrisă de Stephen Adly Guirgis, amuzantă și plină de emoție, scoate la suprafață complexitatea naturii umane, în tot amarul, dar și splendoarea ei.

Acțiunea se desfășoară în jurul morții bruște a surorii Rose, o călugăriță iubită de la o școală catolică locală. Pe măsură ce foștii ei elevi și prieteni se adună pentru a-și aduce omagiile, răni vechi și probleme nerezolvate ies la suprafață. Într-o serie de viniete tăioase, prieteni vechi și noi, reuniți după zeci de ani, își amintesc de trecut și se confruntă cu realitatea a ceea ce au devenit. Există o singură problemă – cineva a furat cadavrul.

 

Distribuție: Dana Rogoz, Codrin Boldea, Richard Bovnoczki, Adrian Ban, Alexandru Munteanu, Kiki Simion, Ioana Nimigean, Ștefania Cîrcu, Sami Al Tawel, Visarion Udatu, Denis Imbrescu, Adi Ionescu, Nicolae Drăgulin

  • de Stephen Adly Guirgis
  • Regia: Mihaela Sîrbu
  • Asistență regie: Alexandru Ivănoiu
  • Scenografie și lighting design: Sabina Reus
  • Sound design: Adrian Piciorea
  • Traducerea: Ilinca Neacșu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: UnTeatru

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută