Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Direcția 5 Simfonic @ Sala Palatului

Direcția 5 Simfonic

Direcția 5 Simfonic @ Sala Palatului

 

Cu o carieră de peste 30 de ani și o mulțime de hituri ajunse la inimile fanilor, Direcția 5 va susține un concert simfonic de neuitat pe 19 mai 2023 la Sala Palatului din București.

În seara de vineri, 19 mai, fanii Direcția 5 au șansa să asculte live cele mai iubite piese ale trupei într-un concert simfonic extraordinar, alături de o orchestră alcătuită din 40 de muzicieni.

 

Seara de 19 mai va fi un moment extrem de special pentru Direcția 5. Rar în existența unei trupe se întâmplă un eveniment atât de magic, dar, când are loc, e pur și simplu excepțional. Pentru că îl trăiești intens și cu o mare emoție”, spune Marian Ionescu despre concertul de la Sala Palatului.

 

Trupa a cărei poveste a început în 1991 se mândrește astăzi cu peste 40 de materiale de studio, compilații, albume live. Hituri precum „Povestea noastră”, „O fată ca ea”, „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști” sau „La mulți ani” sunt printre cele mai fredonate piese de la noi. Membrii trupei Direcția 5 reușesc mereu să se reinventeze și să rămână fresh cu fiecare album pe care îl creează.

Toate aceste lucruri vor fi sărbătorite de către membrii formației și cei 40 de muzicieni din orchestră în cadrul unei seri memorabile alături de voi.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Sala Palatului

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută