Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Dimineață de Sânziene | atelier de împletit coronițe @ Cărturești Verona

Dimineață de Sânziene | atelier de împletit coronițe

Dimineață de Sânziene | atelier de împletit coronițe @ Cărturești Verona

 

De Sânziene am pregătit un atelier interactiv pentru copii în care împletim coronițe din flori de câmp pentru a sărbători vara și pofta de viață.

Împletim coronițele din flori de vară pentru a ne amplifica bucuria de viață și spunem legende și povești despre plante și Sânziene. Este cea mai frumoasă perioadă pentru a ne aminti cât de important este să rămânem conectați la uimire, creativitate și miracolul din noi pentru a ne transforma în varianta noastră cea mai bună atunci când vom crește.

 

Am pregătit și jocuri pentru a ne conecta la partea solară, jucăușă, plină de bucurie într-o dimineață plină de magie, cu miros de flori de Sânziene, tei și busuioc, cu multă voie bună în care frumusețea și bucuria întotdeauna triumfă.

Pentru a onora Sânzienele toate participantele vor purta flori în păr în această dimineață.

Pentru că de Sânziene toate fetițele pot deveni zâne, te invităm la un atelier în care vom sărbători Miracolele, Creativitatea și Dorințele care se împlinesc în weekendul în care cerurile se deschid.

 

Sânzienele sunt zânele frumoase și bune, sunt fete-flori descrise de către popor ca niște personaje mitice extrem de frumoase ale câmpului, care trăiesc prin păduri sau pe câmpii.

În credința populară românească se spune că Sânzienele vizitează pământenii o dată pe an, tocmai în noaptea cea mai scurtă a anului, în noaptea ce e cunoscută ca fiind plină de magie – Noaptea de Sânziene. Atunci dansează în poieni și pe maluri de ape, intensifică mirosul florilor, sporesc puterea tămăduitoare a plantelor de leac.

 

Cine este alături de copii în această dimineață de poveste?

Alisa Tarciniu este coach, facilitator terapie prin râs și fondator programe de Creativitate prin care încurajează atât copiii, cât și adulții să își dea voie să se exprime autentic, să își descopere talentele și să prindă curajul de a ieși din zona de confort.

Alisa a inițiat seria de interviuri „AntiDot. Punct și de la Capăt în Creativitate” cu scopul de a inspira oamenii să își dea voie să devină mai creativi, să se bucure mai mult de ceea ce fac și de cine sunt ei cu adevărat.

 

  • Taxă de participare: 120 de lei.

Pentru înscriere – scrieți mesaj pe pagina de FB a Atelierul de Croit Imagini sau WhatsApp – 0740 003 904.

Dacă vrei să participi și tu alături de fetița ta la această dimineață specială și să îți împletești o coroniță de flori, scrie mesaj pentru a îți trimite detalii.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Cărturești

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email