Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Discuție

Dialog cu tineri, fundații și decidenți @ FITT Timișoara

Dialog cu tineri, fundații și decidenți @ FITT Timișoara

Dialog cu tineri, fundații și decidenți @ FITT Timișoara

În Anul European al Competențelor, te invităm să petrecem împreună 3 zile pline de discuții cu sens, în care vom identifica și explora nevoile noastre, ale tinerilor din Timișoara. În cea din urmă zi, vom sta față-n față cu reprezentanții autorităților publice locale, pentru a formula împreună soluții și răspunsuri la nevoile colectate.

Îți lăsăm aici agenda consultării, să-ți faci o imagine mai clară:
20 martie, orele 10:00-13:30
21 martie, orele 10:00-13:30
22 martie, orele 10:00-14:00

Evenimentul se va desfășura în sala 003-004, iar în cadrul acestuia vor fi asigurate pauze de gustări și masa de prânz din fiecare zi.

Consultarea se organizează ca eveniment comun în cadrul proiectelor Tinerii și Fundațiile Județene pentru Tineret (proiect finanțat prin programul Erasmus+), care vizează facilitarea dialogului dintre tineri și reprezentanți ai autorităților publice locale.

La consultare pot participa tineri care locuiesc în Timișoara, având vârste cuprinse între 14 și 30 de ani, nefiind necesare cunoștințe sau experiență în lucrul cu tinerii – oricine e binevenit(ă).

Sună bine? Ia-ți 5 minute, înscrie-te la cele trei zile de consultări aici și hai să punem tineretul în lumina reflectoarelor!

Sursa: FITT Timișoara

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută