Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Dana Florian & Băieții din Basarabia @ The Pub – Universității

Dana Florian

Dana Florian & Băieții din Basarabia @ The Pub – Universității

 

Cantautoarea Dana Florian este îndrăgită de public atât pentru vocea sa „jazzy” cu o multitudine de nuanțe, cât și pentru versurile cu substrat și umor fin. Cu două albume la activ – „Natural” (2019) și „Ea știe” (2021) – Dana confirmă un stil artistic nonconformist și o manieră scenică dezinvoltă, plină de farmec și energie.

 

Folk Grup Basarabia – din Drochia (nordul Basarabiei), compus din Alexandru Tîrșu (solist, bas, aranjor), Vitalie Bîrgău (solist, chitară acustică), Vladimir Cudrea (chitară-solo) și Petre Dolghieru (percuție), s-a remarcat în ultimii ani în Republica Moldova, ca o trupă plină de dinamism și varietate în compozițiile lor, bucurându-se de succes în festivaluri locale, naționale și internaționale.

 

În urma unei invitații la Drochia din 2021, Dana Florian și Folk Grup Basarabia s-au îndrăgit și au colaborat pe scenă, în Moldova, iar anul trecut, la Calafat.

Prezenți pentru prima dată la București, Folk Grup Basarania, alături de Dana Florian, propun publicului de la The Pub o seară autentică și variată în ritmuri. Pregătiți-vă de distracție!

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută