Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Dan Manciulea – Aripi Inlauntru @ The Pub – Universității

Dan Manciulea - Aripi Inlauntru

Dan Manciulea – Aripi Inlauntru @ The Pub – Universității

 

Bine ați venit la evenimentul special “Aripi Inlauntru”! Vă invităm la o seară magică de folk fusion încompania talentatului artist Dan Manciulea, care va avea loc pe data de 15 Noiembrie la The Pub Universității.

 

“Aripi Inlauntru” este un eveniment ce îmbină sunetele autentice ale muzicii folk cu accente moderne și influențe diverse. Dan Manciulea, un artist carismatic și cu o voce remarcabilă, va oferi o interpretare captivantă, prin care va povesti povești de viață și va uptransmite emoții profunde prin muzica sa.

Evenimentul “Aripi Inlauntru” se va desfășura într-o atmosferă intimă și prietenoasă, la The Pub Universității, un loc emblematic și plin de viață. Veți putea savura băuturi rafinate și veți fi purtați de ritmurile antrenante, care vor combina perfect elementele tradiționale cu notele moderne și inovatoare.

 

Dan Manciulea este un artist talentat, compozitor și cântăreț de excepție, cu o pasiune puternică pentru muzică și o prezență scenică cuceritoare. El va oferi o experiență muzicală memorabilă, prin îmbinarea sunetelor autentice ale chitării și vocea lui unică, ce va încânta publicul și va trezi emoții profunde.

Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de un concert de folk fusion extraordinar, alături de Dan Manciulea. Ieșiți din rutina zilnică și lăsați-vă purtați de valurile muzicii, într-o seară plină de bucurie și conexiune emoțională.

 

Rezervați-vă biletele cât mai curând posibil, deoarece locurile sunt limitate. Vă așteptăm cu nerăbdare la evenimentul “Aripi Inlauntru” pe data de 15 Noiembrie la The Pub Universității!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută