Meniu Zile și Nopți
kfc cheese branding mobile
KFCExtraCheesyZingerBurger
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Cum mi-am îngropat fratele în asfalt – spectacol de teatru

Duminică, 14 august 2022, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), la spectacolul de teatru „Cum mi-am îngropat fratele în asfalt”, de Jack Thorne, în regia Deliei Neculau, scenografia Daria Nicu, cu: Răzvan Ionescu, Valeriu Ilisie, Teodora Moscal, Iulian Chelmu, Marius Boboc, Robert Brage.

Spectacolul a fost selectat în cadrul Open call-ului de teatru independent @ Grădina cu Filme – Cinema & More, de către un juriu format din Florentina Bratfanof, Rozana Mihalache și Chris Simion-Mercurian.

" "

„La moartea fratelui său, Tom, un adolescent de cincisprezece ani, constată că nu simte absolut nimic. El știe un singur lucru: trebuie să fugă de la înmormântare și să se ascundă de toate rudele lui care se așteaptă ca el să sufere. Astfel, Tom își începe călătoria în mediul virtual, navigând printre amintirile sale îngropate și creațiile spontane ale imaginației sale, având un singur plan: să își îngroape fratele în asfalt, exact în locul în care a murit.

În timpul acestei călătorii inițiatice, Tom are ocazia neașteptată de a recompune imaginea fratelui său, pierdută demult, să își rezolve conflictele cu el și să îl cunoască cu adevărat. „Cum mi-am îngropat fratele în asfalt” este un spectacol despre iubire și singurătate, despre magia percepției subiective asupra trecutului și despre ultimele clipe ale copilăriei înainte ca aceasta să dispară ireversibil din noi.”

Sursa: Grădina cu filme – Cinema & More

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută