Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Culorile verii pe aripi de fluture @ Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Culorile verii pe aripi de fluture

Culorile verii pe aripi de fluture @ Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

 

Atelierul combină cu succes scurte ghidaje tematice, prezentări, jocuri și activități de lucru manual

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii activi, cu imaginație și curiozitate, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, la atelierele re-creative de science&craft „Culorile verii pe aripi de fluture”, care combină cu succes scurte ghidaje tematice, prezentări, jocuri și activități de lucru manual.

Le admirăm coloritul vara, ne place să le urmărim zborul elegant, îi așteptăm cu nerăbdare în fiecare an. Despre cine să fie vorba? Despre fluturi!

 

Vom privi prin lupa microscopului

Dintre toate insectele, fluturii au ocupat un loc aparte în inimile noastre. Cum în fiecare vară, în sera din curtea muzeului fluturii exotici poposesc la noi, vrei să afli mai multe despre ei? Dacă ai între 6 – 10 ani te așteptăm la atelierele de science&craft despre fluturi „Culorile verii pe aripi de fluture”.

În cadrul atelierului, ne vom minuna de coloritul, de zborul jucăuș sau de pofta de mâncare a fluturilor din seră. Vom vorbi despre tehnicile ingenioase de camuflare ale acestor insecte și poate vom fi norocoșii care vor vedea momentul „nașterii”, adică a transformării lor miraculoase din pupă în fluture.

Vom avea ocazia de a admira și specii expuse în insectare și vom privi prin lupa microscopului preparate cu solzi, antene, ochi și piciorușe.

Inspirați de fluturii din expoziție vom meșteri un produs de lucru manual care va fi luat acasă de participant.

 

  • Taxa de participare este de 60 lei/participant sau 100 lei/2 frați.

Înscrierea copiilor se face online aici

După completarea formularului de rezervare, veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.goticket.ro.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută