Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert Methadone Skies & Black Water @ Rockstadt Brașov

Concert Methadone Skies & Black Water @ Rockstadt Brașov

Concert Methadone Skies & Black Water @ Rockstadt Brașov

Methadone Skies este o formație independentă de rock psihedelic din Timișoara. Activă din 2009, trupa a lansat în total 5 albume pană în momentul de față. Fiecare dintre acestea impărtășește propria sa direcție muzicală, cel mai des explorând teritorii sonice aparținând de stoner rock, post-rock, doom metal și/sau rock progresiv. Nu și-au impus niciodată limite, astfel încât fiecare material a devenit suma diferitelor influențe muzicale și a constantelor explorații sonice.

Black Water este un proiect aparut in 2017. Starnit de dorinta a trei artisti sa schimbe putin placa si sa-si largeasca si mai mult orizonturile, s-a iscat o muzica ce atinge o zona mai putin explorata la noi. Intorsi la pasiuni mai vechi sau mai noi, muzica Black Water este o combinatie atractiva de Synthpop, Electro Gaze si Post- Rock. Trecand prin diverse schimbari de componenta, trupa are la activ doua materiale discografice, un EP, “Heartbeats”(2018) si un LP, “Oceans of Scars”(2021), ambele fiind bine primite atat de presa cat si de public.

In 2022 proiectului se alatura Anca Otescu (FusionCore) si in aceasta formula apare single-ul “Cassandra”, beneficiind si de un videoclip. Trupa lucreaza momentan la un nou material discografic preconizat sa apara in 2023.

Anca Otescu – vocals
Teodor Ardeleanu – guitars
Marius Muntean – keyboards, electronics

Sursa: Rockstadt – Facebook

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută