Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert Lansare LEOAiA @ The Pub-Universității

Concert Lansare LEOAiA
Joi 18/07/2024
20:00

Concert Lansare LEOAiA @ The Pub-Universității

Dragii mei,

Avem deosebita plăcere să vă invităm pe data de 18 iulie la primul nostru concert din București ce va avea loc in The Pub.

Formația LEOAiA s-a înființat în 2024 și chiar dacă este o trupă proaspătă, membrii acesteia au peste 10 ani de experiență pe scenele românești:

Alexandru Gavril, aka Oaie, chitarist în band-ul de la Vocea României dar și în formațiile FiRMA și Toulouse Lautrec,

Leonard Bernad, una dintre cele mai bune și căutate voci de bass de Operă din lume în acest moment

Ștefan Bocioc, un pianist excepțional, pe care l-ați fi putut auzi la Brezoi alături de Mike Godoroja and the Blue Spirits

Romeo Bejan, un basist ce a rezultat în urma metamorfozei unui inginer de sunet absolvent de SAE Amsterdam și pe care l-ați putut asculta și in the Pub alături de “Oaie”, Ștefan și Mike Godoroja

Valentin Pane, motorul formației, un baterist cu experiență pe scena rock-ului românesc, actualmente fiind tobarul uneia dintre cele mai bune formații de heavy metal din România – Anton.

 

Show-ul nostru va fi o călătorie muzicală inedită, neputând fi atribuită unui singur still muzical, ci împletește elemente de blues, funk, hard rock și muzică progresivă. Avem și piese pop și măsuri compuse.

În deschidere vor fi băieții de la KALISBO, de asemenea o trupă tânără care sună foarte bine și care tocmai și-au terminat înregistrarile primului EP și au lansat al doilea single “Mai Apus”.

Concertul este GRATUIT, ca să nu existe pretexte pentru absență, așadar grăbiți-vă cu rezervările.

Sunteți pupați și așteptați.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Faccebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută