Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

CONCERT EXTRAORDINAR – Orchestra de Suflători a Colegiului Național de Artă „O. Băncilă” Iași

CONCERT EXTRAORDINAR | Orchestra de Suflători a Colegiului Național de Artă „O. Băncilă" Iași

Cu o activitate de numai 5 ani, Orchestra de Suflători a Colegiului Național de Artă “O. Băncilă” Iași, realizează un repertoriu inedit, accesibil atăt pentru ascultătorul avizat cât și pentru publicul larg.

Colegiul National de Artă “O. Băncilă” Iași vă invită la un Concert Extraordinar, ce va avea loc la Cinema Victoria, în Sala Unirii, pe data de 17 noiembrie ora 19:00, unde Orchestra de Suflători formată din cei 47 de elevi și dirijată de prof. Sergiu Sandu, va prezenta lucrări din repertoriul internațional academic și de film, lucrări scrise de renumiți compozitori și orchestratori ai secolului XX.

În aceeași seară vor urca pe scenă ca invitați “Art Smooth Band”, o formație de excepție, în componență avându-i pe domnii profesori Marius Feraru, Alex Huțanu și Lucian Rusu, alături de Eugen Toboș și Pavel Manole. Alcătuită din interpreți cunoscuți ai scenei de jazz ieșene și naționale, trupa va intepreta piese din repertoriul Smooth Jazz. Cea de-a doua formație invitata este “Combo Jazz-Funk”, alcătuită din elevi ai Colegiului, coordonată de domnul prof. Alex Huțanu.
Intrarea se face pe bază de bilet, ce poate fi procurat on-line pe site-ul Ateneului Național Iași și de la casieria Cinema Victoria.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email