Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert caritabil | White Mahala, Zob, Zaibar și The Groovy Bastards | “Muzică pentru Speranță” @ Quantic

Concert caritabil | White Mahala, Zob, Zaibar și The Groovy Bastards | “Muzică pentru Speranță"

Concert caritabil | White Mahala, Zob, Zaibar și The Groovy Bastards | “Muzică pentru Speranță” @ Quantic

 

Pe 22 Mai, Quantic găzduiește un concert super special, “Muzică pentru speranță”. De ce special? Pentru că te vei bucura nu doar de muzica și atmosfera grozavă, dar vei face și niște magie și vei aduce speranță în viața unor copii care au mare, mare nevoie de ajutor.

Vino la concert miercuri, 22 mai, de la ora 19:00, și contribuie la sănătatea și speranța de viață a copiilor din centrul “Casa Ioana” din Giurgiu. Sunt 7 copii imobilizați la pat pentru tot restul vieții lor, care suferă de boli grave ce face posibilă hrănirea lor doar cu mâncare specială și cu ajutorul tuburilor introduse până în stomac.

Asociația “ECO-DURABIL” organizează acest eveniment de strângere de fonduri pentru că își dorește să cumpere, cu ajutorul oamenilor buni, aparatura medicală, hrana specială și alte accesorii ce ajută la îngrijirea acestor copii.

Îți mulțumim că alegi să te bucuri de concert și să faci viața unor copii în suferință puțin mai ușoară!

 

Fiecare susținere contează și ne ajută să aducem zâmbete și bucurie în viețile copiilor.

Dacă doriți să susțineți și voi cauza noastră, puteți face o donație prin PayPal accesând link-ul nostru: https://www.paypal.com/donate/…

Sau în contul: RO86 OTPV 1120 0133 2472 RO01, Asociatia Eco Durabil

Mulțumiri speciale către Quantic, gazda noastră, și către trupele White Mahala, Zob, Zaibar și The Groovy Bastards, care s-au alăturat acestei cauze și sunt pregătiți să ne ofere o seară memorabilă, plină de muzică bună, dar și de speranță, în schimbul donației tale.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Quantic

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută