Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

More than words & ImproVacanța Sketch Comedy

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București.

 

La ora 20.00, în cadrul Comedy Impro Fest, vor avea loc două spectacole de Long Form și Sketch Comedy!

  • More than words by Luni devreme

Știați că doar 90% din comunicare are loc pe cale verbală? Dar restul…?!

More than words este un spectacol fără cuvinte însă plin de mișcare, energie și fantezie! Lucrat în stilul celor de la La Carpe Haute, trupa Luni devreme a spus da provocării lansate de Axel Moustache de la Trupa Improvisneyland, care i-a ghidat cu multă pasiune și dedicație de când au pășit pentru prima dată pe scândura improvizației.

  • Sketch Comedy by ImproVacanța

Cum se creează un spectacol de Sketch Comedy? Se improvizează pe anumite teme sau la liber, se aleg apoi cele mai reușite scene de către echipa de creație sau regizor și se pun deoparte, după care se adaugă condimente creative până când se coc optim artistic, după care se prezintă publicului pentru degustare. Practic ceea ce vede publicul în spectacol, s-a născut prin improvizație în procesul lucrului, dar acum este un produs de sine stătător gata să fie consumat din plin.

Acest spectacol a fost conceput special pentru Comedy Impro Fest în cadrul taberei de improvizație ImproVacanța. Și am uitat să zicem ceva: este foarte amuzant.

 

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

Sursa: TNB

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email