Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Culinar

Cină cu Delict: The Great Gatsby

Vineri 19/07/2024
19:30

Cină cu Delict: The Great Gatsby

𝐎 𝐬𝐞𝐚𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐎𝐩𝐮𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐌𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫
În data de 19 Iulie 2024, suntem încântați să vă invităm la o experiență extraordinară: Cina cu Delict – The Great Gatsby. Pregătiți-vă să fiți transportați înapoi în “Luna de Aur” a anilor 1920, în mijlocul unei povești pline de mister și suspans, inspirată de celebrul roman “Marele Gatsby” al lui F. Scott Fitzgerald.
🍸 𝐀𝐭𝐦𝐨𝐬𝐟𝐞𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐦𝐨𝐮𝐫 𝐬̦𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐢𝐠𝐚̆
Îmbrăcați-vă în cele mai strălucitoare rochii și costume de epocă și pregătiți-vă să intrați în pielea personajelor din lumea fermecată a lui Jay Gatsby.
🔍 𝐔𝐧 𝐌𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐳𝐯𝐚̆𝐥𝐮𝐢𝐭
Fiecare invitat va primi un rol unic în acest joc de-a detectivul, iar sarcina voastră va fi să dezvăluiți misterul care bântuie petrecerea lui Gatsby. Rivalități ascunse, secrete întunecate și trădări subtile vor fi dezvăluite pe măsură ce veți explora lumea strălucitoare și fascinantă a acestei epoci.
🕵️‍♂️ 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐒𝐮𝐬𝐩𝐚𝐧𝐬
Pregătiți-vă să interacționați cu ceilalți invitați, să adunați indicii și să dezvăluiți secretele ascunse ale personajelor din jurul vostru. Înconjurați de lux și enigmă, veți fi provocați să dezlegați puzzle-ul misterului, toate într-o atmosferă de captivantă suspans.
🌟 𝐎 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐌𝐞𝐦𝐨𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆
Fie că sunteți un fan al romanului clasic sau că descoperiți pentru prima dată lumea fascinantă a lui Gatsby, Cina cu Delict – The Great Gatsby vă va oferi o seară memorabilă, plină de surprize și emoții. Nu ratați această oportunitate unică de a vă alătura unei aventuri extraordinare în timp!
🎟️ Rezervați-vă Locul Acum
Numărul de locuri este limitat, așa că asigurați-vă că vă rezervați locul acum pentru a vă asigura că faceți parte din acest eveniment de neuitat! Contactați-ne pentru rezervări și detalii suplimentare.
RSVP: 0729.463344

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută