Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Târg

Chocolate Saga @ Sala Paltului

Chocolate Saga

Chocolate Saga @ Sala Paltului

Chocolate Saga este cel mai mare festival de ciocolată din România. Este o sărbătoare a tuturor lucrurilor despre ciocolată, cu expozanți din România și alte țări care își prezintă creațiile delicioase. Festivalul include, de asemenea, ateliere, demonstrații și degustări, astfel încât să puteți afla despre arta fabricării ciocolatei și chiar să încercați singuri.

Chocolate Saga este un loc minunat pentru a gusta cea mai bună ciocolată pe care România, alaturi de expozantii internationali, o au de oferit. Există o varietate de ciocolatieri artizanali, mărci de renume și magazine locale de specialitate. Puteți încerca totul, de la ciocolată neagră, ciocolată albă la ciocolată cu lapte, precum și ciocolată cu tot felul de arome și toppinguri.

Pe lângă ciocolată si produse conexe (înghețată, dulciuri, cosmetice pe baza de cacao, cafea, ceai, bauturi ce fac pereche perfecta cu ciocolata), Chocolate Saga oferă și o varietate de ateliere și demonstrații. Puteți învăța cum să vă faceți propriile trufe de ciocolată, să decorați prăjituri și chiar să învățați elementele de bază ale sculpturii în ciocolată. Există și degustări de diferite tipuri de ciocolată, astfel încât să vă puteți găsi aroma perfectă. Demonstratiile si atelierele se desfasoara permanent in cele 3 zile de festival, inclusiv activitati de care se pot bucura copiii – pictura cu ciocolata sau fantana de ciocolata!.

Mai multe detalii despre ateliere si demonstratii găsiți online aici

Chocolate Saga începe vineri, la Sala Palatului din București

Iată câteva dintre lucrurile pe care le puteti face la Chocolate Saga:

– Gustați ciocolată din toată lumea;

– Aflați cum să vă faceți propriile creații de ciocolată;

– Participați la ateliere și demonstrații;

– Vă bucurați de divertisment pe tema ciocolatei;

– Cumpărați ciocolată și produse legate de ciocolată;

– Faceți fotografii cu elemente de recuzită cu tematică de ciocolată;

– Vă bucurați de o zi de distracție alături de întreaga familie.

Din atracțiile expoziției: înghețată cu gust de magiun și pâine prăjită, bomboane cu cătină, ciocolată cu pătrunjel, trufe cu urdă, praline pe bază de sfeclă sau înghețată cu gust de… colivă. Pe tot parcursul evenimentului se vor desfășura ateliere pentru adulți si copii, precum și un concert Mascotele Zurli.

La această ediție Chocolate Saga s-au alăturat nume sonore ale industriei, începând cu cele care ne-au marcat copilăria: Casa Capșa, bomboanele Bucuria și continuând cu Heidi. Observ că începem să ne orientam către un echilibru între producția de masă și cea artizanală în ceea ce privește prezența în expoziție, motiv pentru care salut și participarea Carrefour, primul retailer care a decis să ni se alăture.”  – Andreea Ilina, organizator

Există anul aceste și o zonă de business în care vor fi prezente materii prime și echipamente pentru cofetării, patiserii și ciocolaterii.

Chocolate Saga este o vizită obligatorie pentru orice iubitor de ciocolată. Notează-ți în calendar și fă parte din povestea celei de-a III-a ediții Chocolate Saga!

Poți citi mai multe despre eveniment aici

Chocolate Saga începe vineri, la Sala Palatului din București

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută