Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Chipuri ale suferinței, chipuri ale bucuriei @ Muzeul Național al Țăranului Român

Chipuri ale suferinței, chipuri ale bucuriei

Chipuri ale suferinței, chipuri ale bucuriei @ Muzeul Național al Țăranului Român

 

Expoziția va putea fi vizitată la Sala Media, până în 25 februarie 2024, de miercuri până duminică, între orele 10.00 și 18.00. Luni și marți este închis. Intrarea este liberă.

 

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă la expoziția Chipuri ale suferinței, chipuri ale bucuriei – Mucenicii temnițelor comuniste, Portrete de Silvia Radu.

Cea mai mare bogăție a noastră sunt martirii noștri, adică cei care și-au dat viața pentru Hristos. Părintele Dosoftei de la Putna mi-a trimis fotografii cu fiecare martir și cu povestea lui de viața. Pentru mine acele luni de lucru, acele momente au fost cele mai teribile din viața mea. Plângeam toată ziua, dar eram fericită pentru că puteam să fac acest lucru. Nu poți să nu plângi când știi că acești oameni au murit pentru tine, pentru noi, pentru țara aceasta. Au fost clipe frumose și teribile, în special pentru că eu, o păcătoasă putem să trec cu creionul pe chipul lor. A fost minunat și am trăit momente înălțătoare lucrând aceste potrete” – Silvia Radu, 2 februarie 2024.

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Muzeul Național al Țăranului Român

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută