Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Cătălin Milea Quartet prez. Tetrismatic [lansare album] @ Control Club

Cătălin Milea

Cătălin Milea Quartet prez. Tetrismatic [lansare album] @ Control Club

 

  • Open doors: 19.00h
  • Live show: 20.00h

 

Cătălin Milea te invită pe 25 ianuarie la lansarea albumului TETRISMATIC, în Control, unde va urca pe scenă în formula de Quartet.

Venim cu un stil nou, acustic și electronic, vintage și modern în același timp, fără limitări, direct.

TETRISMATIC e o coloană sonoră cinematică, cu schimbări de dinamică, de atmosferă, neașteptate și surprinzătoare ca un joc. Muzica a fost compusă ca niște piese de tetris care să te facă să plutești într-o aventură sonoră și vizuală în care avem libertatea să alegem în orice moment o direcție diferită.” – Cătălin Milea

 

Cătălin Milea este un fervent susținător al mișcării românești de jazz, fiind inițiatorul primei reviste de jazz românești Jazz Compas, implicându-se atât în activitatea concertistică cât și pedagogică, oferind workshop-uri și masterclass-uri.

Line-up-ul concertului susținut în Control pe data de 25 ianuarie reunește, într-o formula remarcabilă de Quartet, unii dintre cei mai buni muzicieni de jazz de la ora actuală:

  • Liviu Negru – chitară și efecte,
  • Iulian Nicolau – baterie și alte instrumente de percuție,
  • Adrian Flautistu – contrabas, bas electric și efecte,
  • Cătălin Milea – sax tenor, sax bariton, EWI (electronic wind instrument), efecte și samples,
  • Invitată specială – Ana Maria Roșu (voce).

 

Biletele în valoare de 60RON se pot achiziționa în avans din rețeaua Eventbook și la intrare în seara evenimentului, în limita spațiului disponibil / Bilete online aici

 

Considerat unul din cei mai creativi artiști ai momentului, apreciat ca interpret, compozitor sau profesor, și-a început studiile la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, le-a continuat în Olanda (Conservatorul Prins Claus, Conservatorul din Amsterdam și Haga) și în S.U.A. (Long Island University – Brooklyn, New York). În perioada 2008-2010 i-a fost acordată bursa Huygens Beurs a Guvernului olandez şi a fost sprijinit de fundaţia Makarov.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Facebook Control Club

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email